АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

ЗА НАС

Бихме искали да Ви информираме, че в офиса ни се помещават:

Ди Ар Ен ЕООД  регистриран посредник в Агенция по Заетостта  за извършване на посредническа дейност  и се занимава с настаняването на квалифицирана работна сила на работа в чужбина. За настаняване на работа кандидата не дължи такси, и комисионни като всеки кандидат трябва да знае, че има  разходи свързани с настаняване на квартира, транспортни разходи и др. които всеки трябва сам да може да покрие. Тези разходи не са в обхвата на посредническата дейност и не касаят и не са свързани с посредника и посредническата дейност.

и Анонс 2014  която в сайта се нарича още АГЕНЦИЯ АНОНС. 

 Агенция Анонс предлага различни по вид услуги.

Фирмата работи по международни младежки, културни и обменни програми за чужбина. Чрез тези програми ние осигуряваме документи за пребиваване на нашите клиенти, като в същото време същите получават платен стаж/работа с работодател в съответната страна, който се подсигурява от местна агенция, контрагент на Агенция Анонс. Тези програми имат за цел да повишат Вашата квалификация и опит като в същото време Ви дават възможност да изкарате пари, с които да покривате своите разходи докато пребивавате в съответната страна.

В тази връзка нашите услуги се състоят в това, че ние предлагаме на своите клиенти комплексна услуга за страните от ЕС и в частност Великобритания, която се състои в:

            А) Имиграционни услуги, които включват осигуряване на документи за вашето пребиваване, съдействие при изкарването на национален осигурителен номер NIN, банкова сметка и регистрация с HMRC(Her Majesty Revenue and Customs). Осигуряване, комплектоване и подаване на необходимите документи за пребиваване във Обединеното Кралство Великобритания.

            Б) Услуга за намиране на квартира във Великобритания, която включва набелязване на целите за настаняване в подходяща квартира, апартамент и/или къща. Осигуряване на оферти, уреждане на огледи на място, осигуряванен на обзаведени квартири, комуникативни места с градски транспорт в района на настаняването. Подготовка на рамков договор за настаняването, както и медиация в случай на проблеми с наемодателя. Осигуряване на друга квартира, настаняване в случай на преждевременно прекратяване на жилищното настаняване. Осигуряване на временно настаняване във Великобритания под формата на резервация за хотел, младежко общежитие, хостел и/или настаняване в приемно семейство с осигурена храна.

            В) Преводи и легализации, нотариални заверки. Агенция Анонс предлага преводи и легализации в страната и в чужбина. Ние осигуряваме апостили за Великобритания както и от Великобритания на документи издадени в Обединеното Кралство. Предлагаме нотариални заверки на документи издадени във Обединеното Кралство и съответно преводи и легализации на същите документи.

            Г) Самолетни билети и транспорт. Ние предлагаме конкурентни цени на самолетни билети както с IATA авиокомпаниите така и с ниско-тарифните авиолинии. Предлагаме и местен транспорт за Великобритания. Този транспорт основно се състои от от железопътен превоз,  автобусен превоз и превоз с подсигурен автомобил и шофьор от частна превозваческа фирма в рамките на Великобритания. Агенция Анонс може да ви предлижи и транспорт за Европа като цяло.

           Д) Осигуряване на платен стаж в приемната стана в която сте настанени чрез контрагент от България и/или чужбина.

ЗА ДА КАНДИДАТСТВАНЕ ПО ПРОГРАМИТЕ НА АГЕНЦИЯ АНОНС

ПЪРВО ТРЯБВА ДА СКЛЮЧИТТЕ ДОГОВОР С НАС: Обадете се на нашите телефони или посетете офиса ни за допълнителна информация. За да бъдете включени, в която и да е програма, трябва да представите попълнени необходимите документи и да сключите договор. За целта посетете и прочетете внимателно меню КАНДИДАТИ (http://anonsagency.com/appliers).

 

ЗА КОНТАКТИ

София, бул.”Васил Левски” 112, ет.3 ап. 13
Тел.: +359 (2) 944 9280; 0889433365
Факс: +359 (2) 944 8795:
E-mail: info@anonsagency.com
Работно време: 10:30 - 16:30 (без събота и неделя)