АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

Курсове в Брисбейн, Австралия (General English, Academic English, Cambridge Test Preparation.) ref 15

Информацията по долу щи даде представа какво се предлага от училище лангпорт, намиращо се в Брисбейт, Австралия. Тяхната мисия е да предлагат най – добрите курсове по английски език на студенти от цял свят. Поради тази причина, учебното заведение предлага модерна сграда, в която се помещават класните стаи и където ще намерите безплатен достъп до интернет, фитнес, и вътрешен басейн. Чрез тях ще научите Английски език на базата на ваш собствен план, като ще имате право на инструктор, който ще ви отдели необходимото време да ви помогне при вашето обучение и практика на езика. Персонала на учебното заведение осугурява при желанеие от вас посрещане на летище, квартира, както и широка гама от социални дейности, като по този начин осигурява на студентите достъп до забавления и практика на езика. През 2010 студенти от 50 различни нации избраха този колеж да учат Английски език. Училището осигурява помощ в намирането на работа. Като съдейства и при изкарването на необходимите визи за пребиваване. Агенция Анонс подава необходимите документи за виза, както и ви представлява при изкарването на необходимата виза. Към тази оферта студента получава 5% отстъпка от редовните цени на колежа. Вие заплащате само таксата на колежа, самолетния си билет и квартирата. Няма допълнителни разходи за изкарването на виза за Австралия.

Училището предлага UFO English– уникален курс по Английски език, който се фокусира над всеки индивидуален студент и неговите умения за учене, възможности и цели.Създаването на целите в писменна форма, под формата на таблица, позволява на студентите да постигната своите цели, като училището дава възможност ученика сам да менежира и определя прогреса си на обучение.Метода на обучение е различен от стандартните методу наобучение, което създава обстановка на отпуснатост и липса на напрежение през учебния период и материал.

 

Какво се предлага и какви разходи ще имате:

1. Местоположение:   две училища – Брисбейн и Голд Коуст 

2. Такса за записване:

$220

3. Такса за учбници & материали:                 

$12(на седмица)

4. Цена обучение UFOна седмица:                

$245

5. Специални цени:

 

6. UFOкурс 1-9 седмици                                  

$245

7. UFOкурс 10-19 седмици                             

$235

8. UFOкурс 20+седмици                                 

$225

9. Същите цени и за курс Cambridge Flexi

 

10. Такса урежданенаквартира:  

$220

11. Квартира:   

1. Луксозна стая:                                               

$280

2. Стая в семейство с храна

$245

3. Стая в сем-во без храна:                         

$180

4. Споделена с други студенти къща – съдействие от училището – цената варира

 

5. Трансфер летище за 1 посока:                      

$110 (+ в зависимост от мястото)

 

12. OSHC (здравна застраховка за чуждестранни студенти)

$31.00 (на месец)

13. Стартови дати:

General English

всеки понеделник

14. Групите са от максимум 12 курсиста.

15. Входящи тестове за определяне нивото на английския на курсистите – за   всеки тип курс и за всяко умение - четене, писане, слушане и говорене.От резултата се определя и в кое ниво за всяко отделно умение ще бъде записан курсиста.

16. Минимална изисквана възраст на участниците – 18 години.

17. Оказва съдействие за намирането на “парт-тайм”(20 часа седмично) работа – както е по закон за чуждестранни студенти. Има и възможности за пълен работен ден, но при определени условия. Възможност за получаване на документи за постоянно пребиваване.

Описание на сградата на колежа:

Колежа има собствена три етажна сграда, която предлага на студентите си фитнес, вътрешен басейн, библиотека, учебни зали. Колежа също има балкон на 2ри етаж и тераса на 3 етац, както и градина на покрива на сградата. Сградата има 19 класни стаи с климатик и аудио-видео техника. В сградата може да намерите 50 компютъра, принтери както и кухня, барбекю за студентите и учителите.

Какво има около колежа:

Колежа се намира в центъра на Брисбейн, в близост до централната ЖП гара и на 500 м от най – голямата автобусна гара. В района има много кафета и ресторанти както и голям мол находящ се на около 5 мин пеша от колежа.

Работно време на колежа

Понеделник – Петък: 8-17 часа

Видове курсове по английски език:

Field of Study: Общ Английски Курс(General English); Академичен Английски (Academic English); Подготовка за Кеймбридж изпит(Cambridge Test Preparation);

 

Услуги предлагани на студентите:

- Ориентация на новопристигналия студент

- Тесто по английски език за определяне нивото и курса на обучение

- Академично и Кариерно подпомагане;

- Социално подпомагане за свикване с културата и живота в Австралия

- Настаняване и квартира

- Помощ при намиране на работа

Социални дейности

Колежа има служител на пълен работен ден, който се занимава с социалните дейности на студентите и който придружава студентите на  всички дейности организирани от колежа, които се състоят извън учебната сграда. Този служител може да бъде ползван за резервации за кола под наем, пътувания, ресторанти и театрални събития и др.

 

Ако има информация която не е поместена тук, моля направете запитване.