АГЕНЦИЯ АНОНС - младежки международни програми

Английски в Ню Йорк или Маями ref 8

RENNERT SCHOOL

 

Предлага езиково обучение по Английски език за начинаещи и за напреднали.

Разервирайки чрез Агенция Анонс вие ще получите 10% отстъпка от редовната цена на институцията.

RENNERT SCHOOLе учебно заведение, което цели да обучава студенти и курсанти по Английски език. Институцията се намира в САЩ – като това е един добър начин за желаещите да се обучават по Английски да научат езика и в същщото време да могат да разгледат страната. RENNERT SCHOOLима филияли в ФЛОРИДА (маями) и в НЮ ЙОРК (манхатън).  Чрез това училище можете да получите студентска виза и в последствие ако желаете да се запишете да учите в университет. Квалификацията и препоръките които RENNERT може да ви даде ще послужат навсякъде и пред всекиго. Учейки с RENNERT вие получавате възможност да развиете Английския си език до ниво което отваря врати за едно професионално развитие в цял свят.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ RENNERT:

 

Фантастични локации:

Ню Йорк– Среден Манхатън, в близост до централната гара.

Маями South Beach– на центъра на Lincoln Road 3 пресечки от плажа.

Най-малките групи ученици: макс 10бр. В класна стая.

Широк избор от курсове, чрез които да постигнете езиковете си цели!

Уроците са за пълен 1 час а не за 45 мин или др.

10 нива на английски уроци

Изкуства плюс опция за Английски език

Лично внимание и помощ от учителите и персонала

Калсни стаи тип конферентна зала, светли, широки, модерни сус безплатен Wi-Fi, компютри и кафетерия.

Ежедневни събития с учителите, екскурзии през уикендите и безплатни часове.

Опитни, сертифицирани професионални инструктори.

 

С RENNERT можете да се възползвате от 10 нива  по Английски език и да постигнете своите цели присъединявайки се към специални курсове за максимален ефект.

 

НИВО

ОПИСАНИЕ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

КАКВИ КУРСОВЕ МОГА ДА ВЗЕМА

10

Експерт: Придобива се способност да се комуникира с почети нивото на родния език, учейки нюансите на езика и културата. Продължителност на курса 8-12 седмици.

IELTS: 8,5-9,0 TOEFL iBT; 112+

CPE, CAE, TOEFL, University Access Program(Програма за допускане в университет), Стажант, RP 30 Electives

9

Напреднал: Може да изплзвате Английския комфортно, и да изразявате себе си свободно. Придобивате способност да разговаряте формално и неформално в разговори, използвайки коректна граматическа структура и идиоми (8 седмици)

IELTS: 7,0-8,5TOEFL iBT; 90-110

CAE, TOEFL, University Access Program(Програма за допускане в университет), Стажант, Бизнес Английски, RP 30 Electives, Курс по изкуство и Английски

8

Ниско Напреднал: Можете да се изразявате и комуникирате в неформални ситуации, но не разбирате идиоми, фразови глаголи и американски изрази. (12 семици)

IELTS: 6,5-7,0 TOEFL iBT; 80-90

FCE, TOEFL, University Access Program(Програма за допускане в университет), Стажант, Бизнес Английски, RP 30 Electives, Курс по изкуство и Английски

7

Над средно ниво: Можете да комуникирате в познати ситуации, както и да разширявате речника си, идиомите и някои граматически структури. (12-24 седмици)

IELTS: 5,5-6,5TOEFL iBT; 63-79

FCE, TOEFL, Стажант, Бизнес Английски, RP 30 Electives, Курс по изкуство и Английски

6

Средно ниво: Задоволително и уверено използване на Английски език, но може плавно да се подобри по граматика и използван речник. (8-20 седмици)

IELTS: 5,0-5,5TOEFL iBT; 60-62

TOEFL, RP 30 Electives, Курс по изкуство и Английски

5

Средно ниво: Може да използвате Английския език на задоволително ниво в повечето общи, ежедневни ситуации като успявате да изразите себе си, но трябва плавно да подобрите, разбиране, граматиката и използваня речник. (8-20 седмици)

IELTS: 4,0-5,0TOEFL iBT; 55-59

TOEFL, RP 30 Electives, Курс по изкуство и Английски

4

Ниско средно ниво: Имате лимитиран Английски език, но можете да изразявате основни, и минимални нужди, като питате въпроси и др. Трябва да подобрите говорене, изразяване, разбиране(чуване) граматика и използвания речник.(8-12 седмици)

IELTS: 3,5-4,0 TOEFL iBT; 47-52

RP 30 Electives, Курс по изкуство и Танци

3

Ниско средно ниво: Използвате много лимитирано Английски език. Rennert може да ви помогне да изградите речник от думи, които да използвате и да станете уверени в себе си при използването му. (8-12 седмици)

IELTS: 2,5-3,5TOEFL iBT; 30-46

 RP 30 Electives,

2

Еементарно ниво: Имате минимални знания по Английски език и трябва научаването и създаването на основен речник за комуникация. (8-12 седмици)

IELTS: 2,0-2,5TOEFL iBT; 20-29

RP 30 Electives,

1

Начално ниво: Никога не сте имали досег до Английския език. Rennert ще ви помогне да изградите умения за комуникация, напълно гарантирано.

(8-12 седмици)

IELTS: x      TOEFL iBT; x

RP 30 Electives,

 

 Други възможности които се предлагат са:

Програма (Rapid Progress 20) – 20 часа седмично. Тази полу-интензивна програма по Английски език дава възможност да постигнете бързо развитие, като имате достатъчно време за други забавления, задачи и събития в Ню Йорк или Маями. Всички класове наблягат на разговорен Английски, граматика в контекста на изречението, много речник, идиоми и помощ при изговарянето на думите. Класовете са от Понеделник до Петък  за 4 часа на ден сутрин и следобед.  Парелаелно с курса по английски можете да комбинирате с Курс по изкуство като: танци, мода, музика, фотография, грим, или готвене. Така подобрявате Английския си, като участвате в различни дайности и курсове.

Програма (Rapid Progress 30) – 30 часа седмично. Това е нашата най-интензивна програма по Английски език. Тя включва 6 часа обучение на ден от понеделник до петък, като започва сутринта и свършва следобяд. Тази програма ще подобри изговарянето на думи, разбирането на езика, четене, писане и разговор. Можете да модифицирате обучението си като посещавате TOEFL подготвителен клас в следобедните часове. Освен стандартните методи за обучение учителите използват методи за обучение чрез Английски Американски филми, Американската култура, Културни Мероприятия, Комедия, достъп до университети и др. В същото време можете да се възползвате от случващи се събития организирани от Rennert като в същото време ще можете да говорите Английски и по този начин да вкарате в употреба вече наученото.